Business Central service

Busienss Central service: ontdek hier onze software en expertise

Zit u in services en wil efficiënter werken?
Of wilt u meer weten over software voor service?
Wilt grip en controle door Business Central service?

Laat ons u helpen. Want onze software voor service is het neusje van de zalm voor ieder servicebedrijf actief in services, onderhoud, depannages en herstellingen.

Met behulp van onze Business Central software voor service kan u heel wat aan efficiëntie en productiviteit winnen. En meer grip op uw activiteiten krijgen. Want goede software voor services is  vandaag de dag een noodzaak voor een modern servicebedrijf.

Onze software is inzetbaar in een breed gamma van services activiteiten. Zoals service-na-verkoop, onderhoud, depannage, herstellingen. En vele andere servicesbranches.

Wat kan Offimac en haar Business Central software voor service voor uw bedrijf doen?

Business Central voor services is een geïntegreerd softwareplatform voor alle afdelingen van uw bedrijf. Op die manier kan u met 1 systeem al uw afdelingen, activiteiten, mensen en werven aansturen. En moeten uw mensen het minste administratie doen. Bovendien krijgen uw medewerkers het vlotst informatie ter beschikking. Zodat alles efficiënt kan verlopen.

De Business Central software voor service van Offimac kan verschillende modules omvatten. En u kan die allemaal volgens uw behoeften implementeren. Krijg hier een eerste indruk. En zie vervolgens de modules waaruit u kan kiezen:

R

Calculatie

R

CRM

R

Vorderingsstaten

R

Planning

R

Logistiek

R

Urenregistratie

R

Verkoop

R

HRM

R

Financiën

R

Services

R

Rapportering

R

Mobiele software

R

Bestelvoorstellen en aankoop

R

Projectbeheer

R

Boekhouding

R

Nacalculatie

R

Voorraad

R

Apps

Wij zijn expert in software voor services. Want bij ons kan u ook zeker zijn van de kwaliteit van de implementatie en de support achteraf. Dus aarzel dus niet langer om ons, geheel vrijblijvend, te contacteren. Zodat we samen de mogelijkheden voor uw bedrijf eens kunnen bekijken.

ebusinesscentral nl picture 102