Business Central calculatieprogramma, daar kan u op rekenen!

Het calculatieprogramma voor Business Central software van Offimac

Sommige bedrijven maken calculaties en offertes. Met ons calculatieprogramma, dat naadloos samenwerkt met Business Central software, doet u dit op een overzichtelijke manier. Zodat u het achteraf ook makkelijk hebt om uw werven, calculaties en nacalculaties verder in detail op te volgen. Wanneer u van in het begin kiest voor modules die compatibel zijn of die geïntegreerd kunnen werken met Dynamics software zal u op de lange termijn tijd winnen, kosten besparen en frustraties besparen. U zal bovendien de kans op dubbelwerk kunnen minimaliseren.

Business Central van Offimac voorziet in een specifiek calculatieprogramma dat u toelaat projecten te calculeren volgens meetstaten. U kan bestekken van architecten en studiebureaus importeren en er verder op calculeren. Achteraf kan u opnieuw exporteren naar het formaat waarin u het wil. En het spreekt voor zich dat u ook offertes in de officiële formaten kan aanleveren.

Het calculatieprogramma dat wij aanbieden laat u toe bibliotheken en normen bij te houden zodat u snel kunt calculeren aan de hand van normen, activiteiten en stuklijsten. Lijnen en calculatieblokken copiëren en aanpassen kan eveneens in deze calculatiemodule.

Vanuit de calculatie kan u per project prijsaanvragen naar leveranciers mailen en importeren, zodat u per project steeds over de juiste prijsinfo beschikt en later aan de juiste projectprijs kunt bestellen.

Na de calculaties kan u offertes in tal van formaten afdrukken. Eveneens kan u tal van interne projectbudgetoverzichten uitprinten.

Wij leveren een zeer volledig calculatieprogramma dat eveneens de basis is voor de verdere projectuitvoering. U moet niets meer opnieuw typen, u moet enkel de juiste offerte omzetten in het juiste order. En dan bent u klaar voor de volgende stappen in de projectuitvoering.