Dynamics 365 add-ons

 

Vindt u nog niet helemaal wat u zoekt in uw Dynamics 365? Lees hier wat onze Microsoft Dynamics 365 add-ons voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Microsoft Dynamics 365 is het nieuwste Dynamics product van Microsoft.

Het is een oplossing die verder bouwt op Office 365, wat door zeer veel ondernemingen van klein tot groot dagelijks gebruikt wordt.  Microsoft Dynamics 365 is dus ook een logische doorgroei naar meer zakelijke applicaties voor Office 365 klanten.

Dynamics 365 is een relatief nieuw product en vele Dynamics partners zullen weldra ook met Microsoft Dynamics 365 add-ons op de markt komen. Microsoft Dynamics 365 add-ons vullen de 365-oplossing aan met extra standaard functionaliteiten, die algemeen of sectorspecifiek kunnen zijn. Op die manier vergroten Dynamics 365 add-ons de graad van standaardisatie van uw oplossing.

De voordelen van Microsoft Dynamics 365 add-ons kunnen als volgt samengevat worden:

  • Zij voegen extra standaard functies toe
  • Zij zijn kant-en-klaar
  • Zij zijn beproefde software
  • Zij zijn snel implementeerbaar
  • Zij zijn betaalbaar
  • Zij vermijden duur maatwerk
  • Zij zorgen er voor dat upgrading ook in de toekomst makkelijk is

In de nabije toekomst zal u dus ook meer kunnen lezen over Microsoft Dynamics 365 add-ons op deze page, maar hierbij alvast enkele voorbeelden.

EPOsoft©

EPOsoft is de Dynamics 365 add-on van Offimac voor verhuur, projecten, service en HRM.

EPOsoft is inzetbaar is in elke sector, maar heeft bijzondere functionaliteiten voor bedrijven in verhuur, bouw, installatie, services, ICT, engineering en productie.

EPOsoft zal weldra ook beschikbaar zijn als Microsoft Dynamics 365 add-on.

Lexmark

Lexmark levert een Microsoft Dynamics 365 add-on voor het verwerken van documenten zoals facturen, brieven, mails, Excels en andere bronnen.

De Microsoft Dynamics 365 add-on scant documenten in, leest ze en verwerkt ze verder.

Lexmark is één van de meest gebruikte Microsoft Dynamics 365 add-ons voor het scannen en beheren van inkomende documenten.

JetReports

JetReports is één van de meest verkochte Microsoft Dynamics add-ons wereldwijd.

Het is een Microsoft Excel gebaseerde rapporteringsoplossing die u helpt te rapporteren in Microsoft Excel en data te importeren uit Microsoft Dynamics.

JetReports zal weldra ook op de markt komen met een Microsoft Dynamics 365 add-on.

Zetadocs

Zetadocs behoort tot ’s werelds meest verkochte Microsoft Dynamics add-ons voor documentbeheer en expense management.

Zetadocs biedt eveneens een Microsoft Dynamics 365 add-on aan.

Bent u op zoek naar andere Microsoft Dynamics 365 add-ons? Of kent u Microsoft Dynamics NAV 365 die interessant zouden zijn voor ons bedrijf? Vul onderstaand contactformulier en laat het ons weten!