Dynamics NAV add-ons

 

Bent u op zoek naar Microsoft Dynamics NAV add-ons? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Microsoft Dynamics NAV is een uitgebreide bedrijfssoftware met zeer veel standaard software beschikbaar. Toch kan het zijn dat u niet alles wat uw bedrijf nodig heeft kant-en-klaar in de standaard software vindt. Hiervoor bieden Microsoft Dynamics NAV add-ons de oplossing.

Microsoft Dynamics NAV add-ons zijn extra standaard modules voor NAV. Zij voegen extra functies toe aan het standaardplatform, waarbij het zowel om algemene als sectorspecifieke functionaliteiten kan gaan. Zij worden als een kant-en-klare oplossing aangeboden en vermijden dat u duur maatwerk moet doen of lang moet wachten. Eveneens hebben zij meestal een onderhoudsprogramma voor updates en upgrades zoals bij Microsoft Dynamics NAV. Het voordeel hiervan is dat u op die manier uw hele bedrijfssoftware makkelijk kunt upgraden in de toekomst.

Microsoft Dynamics NAV add-ons verhogen het niveau van standaardisatie van uw NAV bedrijfssoftware, wat zeer positief is. Microsoft Dynamics NAV add-ons zijn dan ook een slimme keuze op korte en lange termijn.

In het kort kunnen wij de voordelen van add-ons als volgt samenvatten:

  • Microsoft Dynamics NAV add-ons zijn standaard software
  • Zij voegen extra standaard functies toe aan de standaard NAV bedrijfssoftware
  • Zij zijn kant-en-klaar
  • Zij zijn beproefde software
  • Zij zijn snel implementeerbaar
  • Zij zijn betaalbaar
  • Zij vermijden duur maatwerk
  • Zij zorgen er voor dat upgrading ook in de toekomst makkelijk is

Hieronder vindt u enkele van de Dynamics NAV add-ons die wij verdelen.

EPOsoft©

EPOsoft is de Microsoft Dynamics NAV add-on van Offimac.

Deze Dynamics NAV add-on is inzetbaar is in elke sector, maar heeft specifieke extra functionaliteiten voor verhuur, bouw, installatie, services, ICT, engineering en productie. Bovendien kan EPOsoft uitgebreid worden met nog extra functionaliteiten zoals grafische planning, webportals en apps.

EPOsoft is een door Microsoft gecertificeerde NAV add-ons die het label CfMD verkreeg na uitgebreide testen door Microsoft.

EPOsoft©-PLANNING voor Dynamics

Planning is een uitdaging voor vele bedrijven. Deze Microsoft Dynamics NAV add-on is een grafische planningstool die de planningscapaciteiten van NAV verbetert en voorziet in een bi-directionele koppeling met NAV, zodat alles up-to-date blijft.

Met EPOsoft-PLANNING ziet u planningstaken beter en zal u door middel van verslepen van data ook sneller de juiste planningsbeslissingen kunnen nemen.

De Dynamics NAV add-on is inzetbaar in tal van sectoren zoals bouw, installatie, productie, projectbeheer, verhuur, services en andere branches.

Document Capture

Document Capture is een Microsoft Dynamics NAV add-on voor het verwerken van documenten zoals facturen, brieven, mails, Excels en andere bronnen.

De Microsoft Dynamics NAV add-on scant documenten in, leest ze en verwerkt ze in NAV op de wijze die u wil. Daarnaast kan u er ook werkstromen mee automatiseren.

Met Document Capture bespaart u tijd en geld in het verwerken van documenten. De add-on zorgt ook voor een makkelijke archivering in Microsoft Dynamics NAV zelf, zodat alles goed opspoorbaar blijft.

Document Capture is wereldwijd één van de meest gebruikte Microsoft Dynamics NAV add-ons voor het scannen en beheren van inkomende facturen.

JetReports

JetReports is één van de meest verkochte Microsoft Dynamics NAV add-ons wereldwijd.

JetReports laat u toe te rapporteren in Microsoft Excel volgens alle mogelijkheden die Excel biedt. Jetreports automatiseert de import van data uit Microsoft Dynamics NAV in uw Excel rapporten. Het grote voordeel hiervan is dat u uw vertrouwde Microsoft Excel rapporten perfect kan blijven gebruiken, maar automatisch opgevuld met NAV info. Daarnaast voorziet JetReports eveneens in mogelijkheden om deze rapporten te vernieuwen en te mailen naar gebruikers.

JetReports is beschikbaar in 3 varianten: Express, Essentials en Enterprise.

Zetadocs

Zetadocs behoort tot ’s werelds meest verkochte Microsoft Dynamics NAV add-ons voor documentbeheer en onkostenbeheer.

Zetadocs is ook één van de meest gebruikte Dynamics NAV add-ons voor het importeren en gestructureerd archiveren van e-mails in Microsoft Dynamics NAV, op specifieke plaatsen in NAV.

MobileNAV

MobileNAV is een Microsoft Dynamics NAV add-on voor mobiele users.

Microsoft Dynamics NAV is reeds mobiel, maar heeft het nadeel dat het enkel online bruikbaar is. Wie geen internetverbinding heeft kan niet aan zijn NAV data. Daarnaast is er voor users met wat meer functionele wensen ook een duurdere full NAV client zelf nodig.

MobileNAV is een Dynamics NAV add-on die ook offline werken mogelijk maakt, en die een goedkoper alternatief is voor mobiele users met meer gebruiksbehoeften dan enkel standaard NAV.

AgiliesWorkflow

agilesWorkflow behoort met 25.000 gebruikers tot de veel gebruikte Microsoft Dynamics NAV add-ons voor alarmen, processen en taakaansturing.

Deze add-on is eenvoudig en flexibel te installeren. Zij helpt u processen in uw bedrijf te visualiseren en te sturen op een gestructureerde wijze.

agilesWorkflow is inzetbaar voor zowel eenvoudige als complexe processen.

Sana Commerce

Sana Commerce is één van de meest gekende Microsoft Dynamics NAV add-ons voor e-commerce. Het integreert standaard met NAV waardoor u met heel up-to-date klanten- en prijzeninformatie kunt werken, op maat van iedere individuele klant zelfs. Sana is een webshop die prijsinformatie op maat van iedere klant kan tonen en dus verder gaat dan standaardproducten en standaardprijzen.

Lanham Associates

Lanham Associates bouwt Microsoft Dynamics NAV add-ons voor geavanceerde forecasting, logistiek en supply management.

Zij bouwen distributie add-ons die zij als totaalpakketten verkopen. Daarnaast hebben zij ook individuele, specifieke Microsoft Dynamics NAV add-ons voor forecasting, EDI, printing, scanning en andere functionaliteiten voor magazijnbeheer, logistiek en supply chain management.

PrintVis

NovaVision is een internationale referentie in de wereld van drukkerijen en uitgeverijen.

Hun oplossing PrintVis is een Microsoft Dynamics NAV add-on voor deze branches.

Meer weten over deze Microsoft Dynamics NAV add-ons? Of kent u nog andere Microsoft Dynamics NAV add-ons die interessant zouden zijn voor ons bedrijf? Laat het ons graag weten via onderstaand contactformulier!